13 شهریور 1396 - 13:58
شناسه خبر: 6351
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
جلسه عمومی دبیران کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، ملکی با بیان اینکه اتاق بازرگانی تهران ساختمانی با سالنهای کنفرانس مجهز و متعدد ایجاد کرده است، اعلام آمادگی اتاق را برای اختصاص این سالنها برای برگزاری جلسات و مجامع به تشکلهای برگزیده صنعت غذا، اعلام کرد. اختصاص کمکهای نقدی به تشکلهای صنایع غذایی بر اساس تعداد اعضا و رتبهبندی آنها نیز به عنوان یکی دیگر از طرحهای حمایتی اتاق بازرگانی مطرح شد.
مدیر تشکلهای اتاق بازرگانی تهران همچنین اعلام کرد هزینه برگزاری کلاسهای آموزشی تشکلهای عضو اتاق نیز، چه در اتاق بازرگانی برگزار شوند و چه در محلی خارج از اتاق، توسط اتاق بازرگانی پرداخت خواهد شد و پروژههای پژوهشی نیز در صورت تایید اتاق، به منظور کمک به ارتقای سطح دانش، مورد حمایت مالی قرار خواهند گرفت.
نمایندگانی از بخش داوری اتاق بازرگانی نیز در این نشست حضور داشتند و به ارائه توضیحاتی درباره نحوه داوری و خدماتی که اتاق بازرگانی در این رابطه به تشکلها ارائه کردند ، پرداختند؛ به طوری که مقرر شد اتاق بازرگانی تهران از این پس به طور مجزا به انجمنها و شرکتهای آنها مشاوره ارائه کرده و انجمنها در صورت تمایل میتوانند از مزایای فرآیند داوری در قرارداد و حلوفصل اختلاف از طریق شخص ثالث، اقدام کنند.
کاوه زرگران، دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی نیز با بیان اینکه اتاق بازرگانی تهران بخشها و سازمانهای متعددی دارد که خدمات رایگان مختلفی را به اعضا ارائه میدهند، گفت: کانون انجمنهای صنایع غذایی در نظر دارد از این پس از این بخشها دعوت کند تا در جلسات عمومی دبیران حضور پیدا کنند تا اعضای کانون بتوانند با خدمات آنها آشنایی بیشتری پیدا کرده و از آنها استفاده کنند.
یکی دیگر از محورهای گفتگوی این جلسه، آخرین دستورالعملهای سازمان غذا و دارو در مورد صدور گواهی حلال بود، که به رغم پیگیریهای کانون و لغو الزام گواهی حلال، طبق بخشنامه اخیر سازمان غذا و دارو، واحدهای صادراتی همچنان در شهرستانها با این دستورالعمل با مشکلاتی روبرو هستند. در این مورد نیز مقرر شد، پیگیریهای لازم توسط کانون انجمنهای صنایع غذایی جهت رفع مشکل اعضا صورت گیرد.
همچنین برگزاری نمایشگاه قطر، که اتاق بازرگانی تهران متولی انجام امور آن است، به اطلاع اعضای کانون رسید، تا اعضای علاقهمند به شرکت در این نمایشگاه بتوانند از طریق اتاق نحوه شرکت در این رویداد را پیگیری کنند. همچنین از تشکلهای عضو کانون انجمنهای صنایع غذایی دعوت شد تا مراسم افتتاحیه و بازدید از نمایشگاه شیرینی و شکلات را به اطلاع اعضای خود برسانند.
دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی نیز به بهانه برگزاری اولین دوره جایزه ملی کیفیت غذای ایران، برای آشنایی بیشتر اعضا و اطلاعرسانی در این رابطه، به ارائه گزارشی پیرامون این جایزه پرداخت.
در جلسه عمومی دبیران کانون انجمنهای صنایع غذایی همچنین مقرر شد مشکلات حاد صنعت غذا که کانون صنایع غذایی موفق به پیگیری آنها نشده است، از طریق ستاد پسابرجام به ریاست مهدی جهانگیری، رئیس اتاق بازرگانی تهران، پیگیری شوند و این مشکلات از طریق ستاد اقتصاد مقاومتی دفتر معاون اول ریاست جمهوری به صورت فرا وزارتخانهای دنبال شوند.
با توجه به این که این جلسه مقارن با خبر خارج شدن چند قلم دیگر از اقلام غذایی از لیست کالاهای مشمول قیمتگذاری بود، این مساله نیز در نشست دبیران کانون مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت؛ محصولات چیپس و اسنک، شیرینی و شکلات و سلولزی در مرحله اول به دستور نعمتزاده، وزیر پیشین صنعت، معدن و تجارت، از شمول قیمتگذاری خارج شدند و حال نیز شریعتمداری، وزیر جدید صنعت، پیرو همان نگاه مثبت، برخی دیگر از اقلام کنسروی را از شمول قیمتگذاری خارج کرده است؛ این اتفاق به عنوان رویدادی مثبت برای صنعت غذای کشور مورد ارزیابی قرار گرفت و ابراز امیدواری کردند این طرح روز به روز فراگیرتر شود.
همچنین در ارتباط با اتهامات وارد شده به گروهی از نوشیدنیها در برخی شبکههای اجتماعی، به علت اثرات مخرب این قبیل شایعه ها بر اذهان عمومی، مقرر شد این مساله از جانب کانون انجمنهای صنایع غذایی پیگیری شود.